De juiste portretfoto zegt meer dan 1000 woorden. Het laat niet alleen zien hoe je er uit ziet, maar ook wat je uitstraalt.

 Een goed portret maakt het verschil. Het doel van een zakelijk portret is om op te vallen en vertrouwen te wekken. Als gezicht van een bedrijf wil je dat potentiële klanten voor jou kiezen. Een sollicitant wil dat zijn of haar cv eruit springt. Het juiste portret is een portret waarin je in jezelf gelooft en dat ook uitstraalt.

 
Hoe doen we dit?

Wij laten jou je op je gemak voelen tijdens de fotosessie. Tijdens een kopje koffie/thee nemen we nog even de doelen en bijzonderheden door. In een natuurlijk proces voelen we aan waar je behoefte aan hebt en staan open voor jouw ideeën en suggesties. We gaan voor de natuurlijke klik! 

Tijdens de fotografie sessie word je professioneel begeleid en krijg je aanwijzingen wat betreft houding en uitstraling, mocht je daar behoefte aan hebben. Voorafgaande aan de shoot hebben we samen naar de kleding, achtergrond en belichting gekeken. 

 

Bij ons is het mogelijk om de portretten te maken op locatie, of met onze mobiele fotostudio zelfs bij jouw bedrijf. Uiteraard is al het bovenstaande ook mogelijk als je ZZP'er bent. 

 


Meer voorbeelden zien? Check hier ons portfolio.

Using Format